Jordan Junior Hammastahna 6-12 50ml

1,89 

Vain 1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 7046110075555 Osasto:

Kuvaus

Noin kuuden vuoden ikäisenä maitohampaat alkavat vaihtua pysyviksi. Parhaan mahdollisimman suojan pysyville hampaille saa käyttämällä hammastahnaa, jossa on korkeampi fluoripitoisuus kuin 0-5-vuotiaille tarkoitetussa hammastahnassa, kuten Jordan Junior 6-12 hammastahnassa.

Valitse mieto, hyvämakuinen ja sulfaatiton Jordan Junior hammastahna.
Jordan Junior -hammastahna 6–12-vuotiaille sisältää suositusten mukaisen määrä fluoria eli 1450 ppm*. Tämä on sama määrä fluoria kuin aikuisille, eli aikuisetkin voivat käyttää tätä tahnaa. Tahna on maultaan miedompi kuin useimmat aikuisten hammastahnat. Suulle hellävarainen tahna vaahtoaa ilman natriumlauryylisulfaattia (SLS). Tahnassa on raikas, hedelmäinen maku. Tehokas, mutta miedon makuinen hammastahna on myös vanhempien lasten suosikki!

Hauskat hahmot motivoivat lapsia hampaiden harjaukseen. Hahmot sopivat yhteen Jordan- hammasharjojen kanssa.

Jordan Junior -hammastahna 6–12-vuotiaille sisältää Karieksen (hallinta) Käypä hoito -suosituksen mukaisen määrän fluoria eli 1450 ppm*.

*Karies (hallinta). Käypä hoito -suositus. Suomalaisen Lääkäriseuran Duodecimin ja Suomen Hammaslääkäriseura Apollonia ry:n asettama työryhmä. Helsinki: Suomalainen Lääkäriseura Duodecim, 2014 (viitattu 15.05.2018). Saatavilla internetissä: www.kaypahoito.fi

Brand

JORDAN

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.