Julkaistu Jätä kommentti

Pehmeästi Voittoihin – Varainhankintaa WC- ja Talouspapereilla!

Pehmeästi Voittoihin!

Anna seurasi taloudelle ja jäsenillesi mahdollisuus loistavaan voittoon! WC- ja talouspaperiemme myynti on helppo ja kannattava tapa saada varoja seurasi toimintaan. Lue lisää ja aloita varainhankinta, joka tuntuu hyvältä!

Miksi Valita Varainhankinta WC- ja Talouspapereilla?

  1. Jokapäiväinen Tarve: WC- ja talouspaperit ovat jokaisen kotitalouden perustuotteita. Myymällä näitä korkealaatuisia tuotteita tarjoat asiakkaillesi päivittäisen mukavuuden ja samalla tuet seurasi tärkeää työtä.
  2. Laatu, Joka Myy Itseään: Lotus & Metsätissue (Serla, Lambi) -tuotteemme ovat ensiluokkaista laatua, ja niiden myynti sujuu vaivatta.

Miten Varainhankinta Toimii?

  1. Rekisteröidy Kampanjaan: Ota yhteyttä meihin ja rekisteröi seurasi varainhankintakampanjaan. Sovitaan yhdessä myyntiajankohta.
  2. Hinnoittelu: Kun otatte meihin yhteyttä, ilmoitamme teille osto-hinnan, ja te päätätte sitten, millä hinnalla myytte eteenpäin.
  3. Sovi Noutoajasta: Myyjätiimisi voi yhdessä sopia noudon ajankohdan, jotta mahdollisimman moni pystyy hakemaan myymänsä tuotteet. Yleensä varataan 30 minuutin aikaikkuna (esimerkiksi Keskiviikko 17.30–18.00), jolloin paperit ovat noudettavissa. Jos joku ei kuitenkaan pääse noutamaan tilaustaan sovittuna aikana, hänelle tarjotaan mahdollisuus noutaa tuotteet myöhemmin.
  4. Nouto-osoite: Paperit noudetaan osoitteesta Agnesintie 1, 65610 Mustasaari (Ostajan Onni rakennuksen takana olevasta varastosta). Reitti ohjeet (Google Maps)
  5. Ilmoita Myydyt Määrät: Myyjät ilmoittavat viimeistään neljä päivää ennen sovittua jakelupäivää myyntinsä määrät. Näin varmistamme oikean määrän paperituotteita seurasi tarpeisiin. Lataa tilaus lomake tästä!
  6. Jäsentesi Myynti: Jäsentesi voivat myydä tuotteita ystävilleen, sukulaisilleen ja naapureilleen. Tarjoa heille kannustimia saavuttaaksesi yhteiset tavoitteet.
  7. Tulokset Seurallesi: Jokainen myyty säkki tuo tuloja suoraan seuranne kassaan. Mitä enemmän myyntiä, sitä suurempi tuki seuranne toiminnalle!
  8. Maksuaika: Varainhankinnan tuotteiden maksuaika on 30 päivää toimituksen jälkeen.

Anna varainhankinnalle pehmeä voima! Ota yhteyttä meihin ja käynnistä kampanja, joka tuo tulosta ja yhteisöllisyyttä!


myynti@mdtrading.fi
0505558790

Lataa tilaus lomake tästä!


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *