Tietoa meistä

Ostajan Onni perustettiin alun perin POP UP/ OUTLET myymäläksi vuonna 2009

Ostajan Onni on pieni perheyritys, joka on palvelualtis, nopea ja luotettava verkko kauppa- ja myymälä. Se huomioi asiakkaan tarpeet eri puolille Suomea. Kauppakumppanina olemme luotettava ja turvallinen ja asiantunteva sekä nopea asiakaspalvelija. Toimimme myös makeisten ja juomien maahantuojana ja tukkumyyjänä.

Ensialkuun myymälän liikeideana oli myydä asiakkaille POP UP/ OUTLET  tyyliin eri tuoteryhmien ylijäämätuotteita vuoden verran. Suuren suosion vuoksi toimintaa päätettiin jatkaa vakiinnuttamalla valikoimaa. Tuotevalikoima on vuosien mittaan laajentunut asiakaslähtöisesti ja pitkäjänteisesti luotettavan perheyrityksen käsissä. Tällä hetkellä perusvalikoima on kattava yhtälailla kotitalouksille, yksityisille, kuin yrityksillekin. Sesonkituotteet täydentävät valikoimaa eri vuodenaikoihin nähden ajankohtaisilla tuotteilla. Kaikki tuotteet löytyvät verkkosivuiltamme.

Luotettavaa verkkokauppaa jo vuodesta 2012

Verkkokauppatoiminta on meille ensiarvoisen tärkeää. Kehityksen myötä sivustomme ovat käyttäjäystävällisiä. Haluamme tehdä ostotapahtumasta helpon ja vaivattoman. Monipuolisesta tuotevalikoimasta löydät haluamasi tuotteet, jonka jälkeen saat tilaamasi tavarat joustavasti toimitettuna kotiisi.  Tarjoamme sivustoillamme asiantuntevaa erikoispalvelua.

Tervetuloa Verkkokauppaan =)!