Julkaistu Jätä kommentti

Pehmeästi Voittoihin – Varainhankintaa WC- ja Talouspapereilla!

Pehmeästi Voittoihin!

Anna seurasi taloudelle ja jäsenillesi mahdollisuus loistavaan voittoon! WC- ja talouspaperiemme myynti on helppo ja kannattava tapa saada varoja seurasi toimintaan. Lue lisää ja aloita varainhankinta, joka tuntuu hyvältä!

Miksi Valita Varainhankinta WC- ja Talouspapereilla?

 1. Jokapäiväinen Tarve: WC- ja talouspaperit ovat jokaisen kotitalouden perustuotteita. Myymällä näitä korkealaatuisia tuotteita tarjoat asiakkaillesi päivittäisen mukavuuden ja samalla tuet seurasi tärkeää työtä.
 2. Laatu, Joka Myy Itseään: Lotus & Metsätissue (Serla, Lambi) -tuotteemme ovat ensiluokkaista laatua, ja niiden myynti sujuu vaivatta.

Miten Varainhankinta Toimii?

 1. Rekisteröidy Kampanjaan: Ota yhteyttä meihin ja rekisteröi seurasi varainhankintakampanjaan. Sovitaan yhdessä myyntiajankohta.
 2. Hinnoittelu: Kun otatte meihin yhteyttä, ilmoitamme teille osto-hinnan, ja te päätätte sitten, millä hinnalla myytte eteenpäin.
 3. Sovi Noutoajasta: Myyjätiimisi voi yhdessä sopia noudon ajankohdan, jotta mahdollisimman moni pystyy hakemaan myymänsä tuotteet. Yleensä varataan 30 minuutin aikaikkuna (esimerkiksi Keskiviikko 17.30–18.00), jolloin paperit ovat noudettavissa. Jos joku ei kuitenkaan pääse noutamaan tilaustaan sovittuna aikana, hänelle tarjotaan mahdollisuus noutaa tuotteet myöhemmin.
 4. Nouto-osoite: Paperit noudetaan osoitteesta Agnesintie 1, 65610 Mustasaari (Ostajan Onni rakennuksen takana olevasta varastosta). Reitti ohjeet (Google Maps)
 5. Ilmoita Myydyt Määrät: Myyjät ilmoittavat viimeistään neljä päivää ennen sovittua jakelupäivää myyntinsä määrät. Näin varmistamme oikean määrän paperituotteita seurasi tarpeisiin. Lataa tilaus lomake tästä!
 6. Jäsentesi Myynti: Jäsentesi voivat myydä tuotteita ystävilleen, sukulaisilleen ja naapureilleen. Tarjoa heille kannustimia saavuttaaksesi yhteiset tavoitteet.
 7. Tulokset Seurallesi: Jokainen myyty säkki tuo tuloja suoraan seuranne kassaan. Mitä enemmän myyntiä, sitä suurempi tuki seuranne toiminnalle!
 8. Maksuaika: Varainhankinnan tuotteiden maksuaika on 30 päivää toimituksen jälkeen.

Anna varainhankinnalle pehmeä voima! Ota yhteyttä meihin ja käynnistä kampanja, joka tuo tulosta ja yhteisöllisyyttä!


myynti@mdtrading.fi
0505558790

Lataa tilaus lomake tästä!


Julkaistu Jätä kommentti

Katrin Käsipaperit Talous- ja WC-paperit Yrityksille – Ilmainen Toimitus Vaasan ja Mustasaaren Alueella!

Yritykset kaikkialla maailmassa etsivät tapoja säästää kustannuksissaan ja tehostaa toimintaansa. Yksi tapa tehdä tämä on kiinnittää huomiota pieniin yksityiskohtiin, kuten hygieniatuotteisiin, joita käytetään päivittäin. Katrin on nimi, joka on tunnettu laadukkaista hygieniatuotteistaan, ja he tarjoavat nyt upean tilaisuuden Vaasan ja Mustasaaren alueen yrityksille: Katrin käsipapereita sekä talous- ja WC-papereita myydään nyt yrityksille edulliseen hintaan, ja mikä parasta, toimitus on täysin ilmainen alueella!

Laadukkaat Tuotteet, Pieni Hinta

Yrityksille suunnattujen Katrin-tuotteiden hankkiminen on fiksu ratkaisu monestakin syystä. Ensinnäkin, Katrin on tunnettu laadusta ja luotettavuudesta. Käsipapereiden ja WC-paperin laatu vaikuttaa suoraan käyttäjien tyytyväisyyteen ja hyvinvointiin, mikä puolestaan voi vaikuttaa positiivisesti yrityksen maineeseen ja henkilökunnan tehokkuuteen. Katrinin tuotteet täyttävät korkeimmatkin laatuvaatimukset ja ovat suunniteltu kestämään kovassa käytössä.

Toiseksi, Katrinin tuotteiden hinnat ovat erittäin kilpailukykyisiä. Yrityksille suunnattujen pakkausten koko ja hinnoittelu tekevät näistä tuotteista houkuttelevan vaihtoehdon budjettitietoisille yrityksille. Käsipaperit ja WC-paperit ovat perustarvikkeita, mutta ne voivat tulla yllättävän kalliiksi, jos niitä ostetaan säännöllisesti markkinahintojen mukaan. Katrinin tarjoamat edulliset hinnat auttavat yrityksiä säästämään rahaa ja pitämään kulut kurissa.

Ilmainen Toimitus Vaasan ja Mustasaaren Alueella – Helppoa ja Kustannustehokasta

Yksi suurimmista eduista, joita Katrin tarjoaa Vaasan ja Mustasaaren alueen yrityksille, on ilmainen toimitus. Riippumatta siitä, kuinka suuri tai pieni tilauksesi on, voit luottaa siihen, että tuotteet toimitetaan suoraan yrityksesi ovelle ilman ylimääräisiä toimituskuluja. Tämä ei vain säästä rahaa, vaan myös aikaa ja vaivaa.

Ilmainen toimitus on erityisen tärkeää yrityksille, jotka ostavat suuria määriä käsipapereita ja WC-paperia säännöllisesti. Säästetyt toimituskustannukset voivat kertyä merkittäväksi säästöksi vuoden mittaan, mikä tarkoittaa lisää rahaa yrityksen kassassa muihin tarpeisiin.

Ympäristötietoinen Valinta

Katrin on sitoutunut ympäristövastuuseen, ja heidän tuotteensa ovat ympäristöystävällisiä. Valitsemalla Katrinin käsipaperit ja WC-paperin yrityksesi tekee kestävän valinnan, joka vähentää ympäristövaikutuksia. Katrinin tuotteet ovat valmistettu kierrätysmateriaaleista ja ovat biohajoavia, mikä auttaa vähentämään jätettä ja ympäristökuormitusta.

Tilaa Katrinin Tuotteita Yrityksellesi Tänään

Jos haluat hyötyä laadukkaista hygieniatuotteista edulliseen hintaan ja samalla säästää toimituskustannuksissa, ei ole parempaa vaihtoehtoa kuin Katrin. Tilaa Katrinin käsipapereita ja WC-paperia yrityksellesi tänään ja nauti ilmainen toimitus Vaasan ja Mustasaaren alueella sekä ympäristöystävällisistä valinnoista. Katrin tekee hygieniahuollon helpoksi ja edulliseksi, jotta voit keskittyä yrityksesi ydintehtäviin ja menestykseen!

Lue lisää ja tee tilaus Katrinin virallisella verkkosivustolla, ja näet itse, miksi Katrin on luotettu valinta tuhansille yrityksille ympäri maailmaa.

Julkaistu Jätä kommentti

Ympärivuotinen kompostointi: Luontoa ja puutarhaa yhdistävä ekoteko

Kompostointi on yksi ympäristöystävällisimmistä tavoista käsitellä keittiön ja puutarhan biojätteitä. Se ei ainoastaan vähennä jätteen määrää kaatopaikoilla, vaan myös tuottaa arvokasta multaa puutarhan tarpeisiin. Vaikka monet yhdistävät kompostoinnin lämpimiin kesäkuukausiin, se on mahdollista tehdä ympäri vuoden. Tässä blogikirjoituksessa tarkastelemme ympärivuotisen kompostoinnin etuja ja vinkkejä sen toteuttamiseen.

Miksi ympärivuotinen kompostointi on kannattavaa?

 1. Vähentää jätteen määrää: Kun kompostoit ympäri vuoden, vähennät kotitaloutesi jätteen määrää huomattavasti. Tämä tarkoittaa vähemmän roskapussien viemistä kaatopaikalle ja siten pienempää ympäristökuormitusta.
 2. Säästää rahaa: Ympärivuotinen kompostointi tarkoittaa vähemmän tarvetta ostaa kalliita kaupallisia lannoitteita ja multia. Kompostimulta on ravinteikasta ja parantaa maan rakennetta, mikä puolestaan edistää kasvien kasvua.
 3. Ylläpitää terveellistä puutarhaa: Komposti tarjoaa puutarhalle jatkuvaa ravinteiden lähde. Se auttaa pitämään maan terveellisenä ja elinvoimaisena, mikä edistää kasvien kasvua ja sadon laatua.

Vinkkejä ympärivuotiseen kompostointiin

 1. Sopiva säiliö: Valitse sopiva kompostisäiliö, joka kestää sääolosuhteita ympäri vuoden. Monet kompostorit on suunniteltu eristetyiksi ja niissä on kanteet, jotka pitävät kosteuden ja kylmän poissa.
 2. Käytä oikeita materiaaleja: Ympärivuotisen kompostoinnin onnistumiseksi tarvitset oikeanlaisia raaka-aineita. Käytä puutarhan lisäksi keittiön biojätteitä, kuten hedelmä- ja vihannesjätettä, kahvinpuruja ja munankuoria.
 3. Käännä kompostia säännöllisesti: Vaikka kompostointi voi hidastua talvella kylmien lämpötilojen vuoksi, on tärkeää käännellä kompostia säännöllisesti, jotta se hajoaa tasaisesti. Kääntäminen myös ilmastaa kompostia ja edistää hajoamista.
 4. Pidä kosteustaso sopivana: Komposti tarvitsee kosteutta toimiakseen kunnolla. Varmista, että se ei kuivu liikaa eikä kastu liikaa. Sadeveden ohjailu ja kansi auttavat pitämään kosteuden hallinnassa.
 5. Älä kompostoi talvella jäätyneitä materiaaleja: Jos asut alueella, jossa talvet ovat hyvin kylmiä, vältä kompostoinnin aloittamista jäätyneillä materiaaleilla. Voit silti jatkaa kompostoinnin ylläpitoa ja lisätä jäätyneitä aineksia kevään lämmetessä.

Ympärivuotinen kompostointi on ekoteko, joka hyödyttää ympäristöä ja puutarhaasi. Se vaatii hieman enemmän vaivaa kuin kesäinen kompostointi, mutta sen edut ovat moninkertaiset. Lisäksi se antaa sinulle tilaisuuden pysyä yhteydessä puutarhaasi ympäri vuoden ja tehdä kestäviä valintoja jokaisena vuodenaikana. Joten älä anna talven pysäyttää kompostointiasi – jatka sitä ympärivuotisesti ja nauti sen monista eduista!

Julkaistu Jätä kommentti

Ulkolintujen Ruokinta: Rakenna Yhteys Luontoon ja Nauti Monista Eduista

Kuvittele hetki aamuista, jolloin heräät lintujen iloisiin lauluihin. Kuva talvipäivästä, jolloin lumi peittää maan, mutta ruokintapaikalla vallitsee vilkkaus ja elämänvoima. Ulkolintujen ruokinta on enemmän kuin vain harrastus – se on tapa luoda yhteys luontoon, nauttia sen moninaisuudesta ja tarjota arvokasta apua höyhenpeittoisille ystävillemme.

Linnuille Sopivat Herkut

Aivan kuten meillä on erilaisia makumieltymyksiä, myös eri lintulajeilla on omat suosikkinsa. Laadukkaat auringonkukansiemenet, maapähkinät, siemenseokset ja houkuttelevat rasvapallot ovat kutsuva ateria monille lintulajeille. Huolella valitut ruoat tarjoavat ravitsevaa energiaa ja auttavat niitä selviytymään vaativista talviolosuhteista.

Yhteisöllisyyttä ja Luonnon Monimuotoisuutta

Ulkolintujen ruokinta ei ole vain lintujen etu, vaan se vaikuttaa myös ympäröivään ympäristöön. Monet lintulajit toimivat luonnonmukaisina tuholaisentorjujina, auttaen pitämään puutarhat terveinä ja ekosysteemit tasapainossa. Lisäksi ruokintapaikka voi luoda yhteisöllisyyttä naapurustossa tai perheen kesken, kun ihmiset kokoontuvat ympärille nauttimaan linnuista ja luonnon rauhasta.

Stressin Vähenemistä ja Luontoyhteyttä

Päivittäinen kiire ja stressi voivat kadota hetkeksi, kun istut alas lintujen ruokintapaikalle. Lintujen tarkkailu tarjoaa rauhoittavan hetken, joka auttaa palauttamaan mielen tasapainon. Tämä yksinkertainen toiminta voi auttaa luomaan vahvemman yhteyden luontoon ja tarjota pienen pakopaikan arjen kiireestä.

Vinkkejä Vastuulliseen Ruokintaan

Vaikka ulkolintujen ruokinta on ihanaa, on tärkeää muistaa muutamia ohjeita:

 • Valitse laadukkaat ja linnuille sopivat ruoat.
 • Pidä ruokintapaikka ja välineet puhtaina.
 • Tarjoa myös vettä ja suojaisia paikkoja.
 • Vältä suolaisia ja maustettuja ruokia.
 • Kunnioita paikallisia lintujen ruokintaan liittyviä suosituksia ja rajoituksia.

Lopuksi, ulkolintujen ruokinta on enemmän kuin vain lintujen ruokkimista – se on tapa luoda siteitä luontoon, tarjota apua haastavissa olosuhteissa ja nauttia hiljaisista hetkistä. Joten aseta lintulauta, täytä se herkuilla ja anna luonnon kauneuden täyttää päiväsi ilolla ja rauhalla.