SMARTHOME

Airam SmartHome -sarjan älytuotteita ohjaat Airam SmartHome -sovelluksella. Lataa sovellus App Storesta tai Google Play -kaupasta. Sovelluksen kielet: suomi, ruotsi ja englanti, puhelimesi käyttöjärjestelmästä riippuen. Yhdistä laitteet kodin WiFi-verkkoon. Et tarvitse erillistä tukiasemaa! Usean Airam SmartHome -tuotteen voi liittää Google Assistant, Amazon Alexa tai Siri Shortcut ääniohjaukseen. Tarkista tuotteen ominaisuudet tuotepakkauksesta tai tuotteen verkkosivulta.

Tervetuloa tulevaisuuteen Airam Smart Home -tuotteiden avulla!
Haluatko tehdä kodistasi älykkään ja helposti hallittavan? Airam Smart Home -tuotteet tekevät siitä totta. Astu moderniin elämäntyyliin älykkään kodin ratkaisujen avulla, jotka tuovat mukavuutta, turvallisuutta ja energiatehokkuutta elämääsi.

1. Älykäs valaistus, älykkäät mahdollisuudet: Airam Smart Home -valaistusratkaisut tarjoavat sinulle täydellisen valaistuksen hallinnan. Säädä valaistusta helposti älypuhelimesi avulla, luo tunnelmaa eri tilaisuuksiin ja vähennä samalla energiankulutusta. Olipa kyse sitten rentouttavasta ilmapiiristä tai tehokkaasta työvalaistuksesta, voit luottaa älykkäisiin valaistusratkaisuihin.

2. Turvallisuus ja seuranta: Pidä kotisi turvassa Airam Smart Home -turvallisuusratkaisuilla. Seuraa kodin tapahtumia reaaliajassa ja saat ilmoituksia, jos jokin ei ole kunnossa. Olitpa matkoilla tai töissä, voit olla rauhallisin mielin, kun tiedät kodin olevan hyvässä turvassa.

3. Energiatehokkuus ja helppous: Airam Smart Home -tuotteet auttavat sinua säästämään energiaa ilman vaivaa. Ohjaa lämmitystä, valaistusta ja muita laitteita älykkäästi, jotta voit optimoida energiankulutuksen ja säästää kustannuksissa. Lisäksi voit hallita kodin järjestelmiä helposti yhdestä paikasta.

4. Helppo käyttöönotto: Älykäs koti ei tarvitse monimutkaista asennusta. Airam Smart Home -tuotteet on suunniteltu helppokäyttöisiksi ja nopeasti asennettaviksi. Voit aloittaa älykäs kodin kokemuksen nopeasti ilman erityistaitoja.

Airam Smart Home -tuotteet vievät kodin mukavuuden ja hallinnan uudelle tasolle. Tee kodistasi älykäs ja nauti älykkäistä mahdollisuuksista jokaisessa tilanteessa. Valitse tulevaisuus, valitse Airam Smart Home!

 

Näytetään tulokset 1–25 / 35

Näytetään tulokset 1–25 / 35