Heirol Pro Blacksteel Wokpanna 33 cm

Tillverkare: HEIROL
Produktkod: 6419287841338
Produktens tillgänglighet
I lager: 3st, Leveranstid: 1-4 dgr, Hämta från butik 1h
-15%
63,67 €
74,90 €
Lägsta pris under 30 dagar före prissänkningen
63,67 €
Nuvarande pris
63,67 €

HEIROL Blacksteel är en stekpanna i kolstål av professionell kvalitet, där genomtänkt design, pålitlig kvalitet och egenskaper som tar matlagningen till nästa nivå möts – även i hemmaköket.

Det specialbehandlade svarta kolstålet har utmärkt non-stick och bättre korrosionsbeständighet än vanliga kolstålpannor. Blacksteel-pannorna genomgår en nitrideringsprocess och hettas sedan upp i ugn med kvävgas, vilket skapar ett hårt svart oxidlager på stålytan. Dessutom är Blacksteel-pannorna förbehandlade med vegetabilisk olja, vilket ytterligare förbättrar motståndet mot korrosion.

Non-stick-egenskaperna hos Blacksteel-pannorna blir bara bättre ju mer du använder dem. Den 3 mm tjocka kroppen böjer sig inte ens vid tuff användning. Pannan tål mycket höga temperaturer och passar alla spisar, i ugn, på grill och till och med över öppen eld. Det långa och stadiga handtaget är fäst med stålnitar. Pannan blir snabbt varm och har effektiv värmeledning.

Om du tar hand om din Blacksteel-panna rätt får du en livslång vän till dina mest smakrika matlagningstillfällen!

Egenskaper
  • Produktkod: 84133
  • Vikt: 2,57 kg
  • Mått: 60,5 × 32,8 × 8,1 cm
  • Produktgaranti: 5 år
  • Varumärke: HEIROL Pro
  • Färg: Svart
  • Serie: Blacksteel
  • Diameter: 33 cm
  • Skötselråd: Endast handdisk med hett vatten
  • Material : Svart kolstål

Så här använder du Blacksteel-pannan
– ställ pannan på spisen och värm upp den. Du kan kontrollera temperaturen genom att droppa några droppar vatten i pannan; dropparna "dansar" på ytan när pannan är tillräckligt het

OBS! Pannan blir varm mycket snabbt jämfört med andra pannor, särskilt när du använder induktionshäll



Psst! Stekpannans yta förändras vid användning. Det är helt normalt och den patina som bildas på ytan med tiden förbättrar stekresultatet vid varje användning, och skapar en naturligt non-stick yta. Det är inte nödvändigt att bränna in pannan på traditionellt sätt, som med vanliga kolstålspannor.

Vikten av inbränning
Naturlig non-stick-yta: en naturlig non-stick-yta bildas när du upprepade gånger hettar upp olja eller smör i pannan. Detta gör att maten inte fastnar på ytan.

Förstärker smakerna: En väl inbränd panna får med tiden en patina som ger djup och fyllighet åt dina rätter.

Korrosionsskydd: Inbränningen skyddar ytan mot rost och erosion. Fettlagret fungerar som ett skydd och håller fukten borta från direkt kontakt med kolstålet, vilket förhindrar att ytan oxiderar.

Bättre hållbarhet: Regelbunden inbränning hjälper till att bevara pannans livslängd. Det förhindrar rostbildning på ytan och förlänger pannans användningstid.

Så här bränner du in pannan:
– diska pannan i hett vatten med en diskborste, använd inte diskmedel




Pannan är nu återinbränd och har en naturlig non-stick-yta.