Ale!

Zoega God Jul Suodatinkahvi 450g

4,99 

137 varastossa

Osta enemmän ja säästä

Kpl Hinta
1 - 2 4,99 
3+ 3,33 
Tuotetunnus (SKU): 7310731101635 Osastot: ,

Kuvaus

Zoégas Julkaffe 2023 on tasapainoinen tumma paahto, jossa on mandariinin ja viikunan vivahteita. Tämän vuoden tunnusomaiset pavut ovat peräisin Ugandan Rwenzorin alueelta. Yhdessä Brasiliasta ja Etiopiasta peräisin olevien papujen kanssa voit nauttia kupista, jossa hedelmäisyys ja makeus ovat hienossa tasapainossa ja jossa on hieman hapan jälkimaku.

Vuoden 2023 joulukahvi tukee koulua Ugandassa
Jokaisen ZOÉGAS Special Edition -erikoispainoksen mukana tulee ainutlaatuinen kestävän kehityksen hanke. Tämän vuoden joulukahvi tukee ugandalaista koulua, jossa on keittiöpuutarha.

100% Responsibly Sourced coffee
Zoégas Professional -kahvi on 100-prosenttisesti vastuullisesti hankittua ja tukee siten kahvinviljelijöitä, jotka kasvattavat kahvia 4C:n ja Rainforest Alliancen kaltaisten kestävän kehityksen standardien mukaisesti. Vastuullisesti hankittu kahvi voidaan jäljittää viljelijäryhmään, jossa se on tuotettu vastuullisuusstandardien mukaisesti, jotka on validoitu vastaaviksi kuin vastuullisen hankinnan standardimme. Jäljitettävyyden ja vaatimustenmukaisuuden varmistavat riippumattomat organisaatiot (kuten 4C ja Rainforest Alliance), jotka käyttävät akkreditoituja paikallisia tarkastajia arvioimaan erilaisia tekijöitä, kuten sosiaalisia, ympäristöllisiä, taloudellisia sekä terveys- ja turvallisuusolosuhteita tiloilla.

Brand

ZOEGAs

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.