Tmk Raskaspeite Valkoinen / Hopea 300g/m2 6x10m

79,90 

2 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotetunnus (SKU): 6430013428340 Osasto:

Kuvaus

Etsitkö luotettavaa ja kestävää ratkaisua suojataksesi tavarasi säältä ja ympäristön vaikutuksilta? Esittelemme ylpeänä uusimman tuotteemme – kaksipuolisen raskaspeitteen, joka täyttää kaikki tarpeesi ja ylittää odotuksesi.

Tämän raskaspeitteen neliöpaino on vakuuttavat 300g/m2, mikä takaa sen vahvuuden ja kestävyyden. Voit luottaa siihen, että tämä peite pysyy paikallaan ja suojaa arvokkaasi säältä ja kulutukselta.

Raskaspeitteen yksi puoli on tyylikkään valkoinen, kun taas toinen puoli on harmaa. Tämä monipuolisuus antaa sinulle mahdollisuuden valita peitteen ilmeen sen mukaan, mikä sopii tilanteeseen parhaiten. Näin voit ylläpitää haluamaasi ulkoasua ja tyyliä.

UV-suojaus on olennainen osa tätä raskaspeitettä. Voit olla varma, että tavarasi ovat suojassa haitallisilta säteiltä, olipa kyseessä aurinkoinen päivä tai voimakas UV-säteily.

Kulmavahvikkeet ja vahva rakenne takaavat, että tämä raskaspeite kestää käytössä ja säilyttää muotonsa. Purjerenkaat metrin välein tekevät peitteen kiinnittämisestä helppoa ja kätevää erilaisiin rakenteisiin.

Kaksipuolinen laminointi lisää tämän raskaspeitteen kestävyyttä ja pitkäikäisyyttä. Se on suunniteltu kestämään erilaisia sääolosuhteita ja ympäristön vaikutuksia. Voit olla huoleti siitä, että tämä peite suojaa omaisuuttasi luotettavasti.

Tämä kaksipuolinen raskaspeite tarjoaa sinulle monipuolisuutta, suojaa ja kestävyyttä kaikissa tilanteissa. Se on täydellinen kumppani niin ulkotapahtumiin kuin arkiseen käyttöön. Hanki omasi nyt ja nauti rauhasta, kun tiedät arvokkaasi olevan hyvissä käsissä.

Lisätiedot

Paino25 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.