Talvilintu Tali-siementanko 600g

2,90 

56 varastossa

Osta enemmän ja säästä

Kpl Hinta
1 - 11 2,90 
12+ 2,61 
Tuotetunnus (SKU): 6410180049012 Osasto:

Kuvaus

Kaikkein energiarikkain linnunruoka talvilinnuille korkeaan energiantarpeeseen. Rasvapitoisuus yli 70 %. Lämpökäsitelty. Valmistettu Suomessa. Linnuille turvallinen verkoton tuote.

Sisältää eläinrasvaa, kauraa, soijaa, auringonkukansiementä ja pähkinää. Runsaasti energiaa sisältävä koostumus, jonka lintu saa muutettua elimistössään energiaksi vaivattomasti ja nopeasti. Raaka-aineet ovat 80 %:sti kotimaisia.

Lisätiedot

Paino1 kg (kilogramma)

Brand

LEMMIKKI ELÄINRUOKATEHDAS

Talvilintu ja Tintin – kotimaista linnunruokaa jo yli 30 vuotta.Lintujen ruokinta on tärkeää ja mukavaa puuhaa. Talviruokinnalla autat lintuja selviytymään pitkästä ja kylmästä talvesta, kun ravinnonsaanti luonnossa on heikkoa. Suomessa haasteena on myös lyhyt valoisan aika. Linnun pitäisi saada tankattua energiaa muutaman valoisan tunnin aikana riittävästi varastoon.Talvilintu Pähkinätanko, Talvilintu Tali-siementanko, Tintin Rasvasiemenseos ja Tintin Herkkutanko toimivat mainiosti lisäruokintapisteinä ruokinta-automaatille ja lintulaudalle ja houkuttelevat lisää lintuja ruokintapaikalle. Sopiva valinta kevään muuttolinnuille ja soidinkauden ruokintaan on Talvilintu kevätherkku. Kevätherkku sisältää runsaasti proteiinia ja kivennäisaineita, joita lintu tarvitsee erityisen paljon poikastuotantoon pesintäaikana.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.