Ale!

Swissinno Hyttyslyhty

Alkuperäinen hinta oli: 29,90 €.Nykyinen hinta on: 19,90 €.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 7640104972303 Osasto:

Kuvaus

Swissinnon hyttyskarkotinlyhty torjuu tehokkaasti hyttyset ulkona, esim. puutarhassa, terassilla, grillatessa, kalastaessa, telttaillessa jne:

  • Lyhtyyn asennettavasta karkotinainetyynystä lämmön vaikutuksesta vapautuva aine antaa suojan hyttysiä vastaan n. 4 tunniksi 20m2 alueelle.
  • Laitetta voidaan käyttää myös luomaan tunnelmaa, tavallisena lyhtynä.
  • Karkotinainetyyny sisältää BITREX – karvasainetta, joka estää lapsia ja eläimiä kiinnostumasta siitä.
  • Saatavilla täyttöpakkauksia (sis. karkotinainetyynyt ja lämpökynttilät, 12 t suojaus)

Luotettava, pitkäikäinen ja käytännöllinen ratkaisu

Hyttyset eivät vain ärsytä, vaan ne pistävät ja purevat, aiheuttaen kutinaa ja turvotusta. Tähän ongelmaan Swissinno on kehittänyt hyttyslyhdyn, tuotteen joka karkoittaa hyttyset nopesti ja pitää nämä verenimijät kauempana. Karkotteen vaikuttava aine on liuskassa, joka sijaitsee lyhdyn yläosassa ja aktivoituu allaolevan kynttilän lämmössä.

Silmää miellyttävä, koristeellinen suunnittelu

Hyttyslyhdyn viehättävä ulkomuoto tekee siitä suositun myös koristeena, näin se täyttää kaksi käyttötarkoitusta yhdellä kertaa. Hyttysten karkotin pitää luotettavasti 20 neliön alan puhtaana hyttysistä. Jos haluat pitää tätä suuremman alan hyttysvapaana, useampia lyhtyjä voidaan käyttää yhdessä. Hyttysiä ei pystytä hävittämään luonnontuotteilla, ainoastaan biosidit toimivat. On tärkeää hävittää jo käytetyt liuskat asianmukaisesti, niin että ne eivät joudu lasten käsiin, eikä lemmikkieläimet syö niitä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.