Pax Levante 50 Kylpyhuonepuhallin Mattamusta

219,90 

3 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 7391477154819 Osasto:

Kuvaus

Täysautomaattinen mattamusta kylpyhuonepuhallin, jota voit halutessasi ohjata sovelluksella. Moninapainen kytkin integroituna. Saatavissa paikalliselta sähköasentajalta.

  • Sovelluksella lisätoimintoja
  • Valo- ja kosteustunnistin
  • Erillinen 12 voltin käyttö
  • Lämmönsiirtotoiminto vaihtoehtona
  • Perusilmanvaihto säädettävissä.

Pax Levante 50 on monitoiminen kylpyhuonepuhallin, joka on käyttövalmis heti sähkökytkennän jälkeen. Tehdasasetuksillaan Levante 50 toimii täysin automaattisesti kolmella eri nopeudella reagoiden sekä valon että kosteuden muutoksiin. Tämä tyylikäs puhallin on saatavana myös valkoisena. Pax Levante 50 toimii jatkuvalla perusilmanvaihdolla (noin 30 m3/h), joka on suljettavissa sovelluksella. Teho nousee valotunnistimesta 15 minuutiksi, eli kun valo syttyy tai joku liikkuu huoneessa (noin 60 m3/h). Jos kosteus nousee merkittävästi, esimerkiksi suihkun vaikutuksesta, puhaltimen teho nousee maksimiin (noin 110 m3/h). Kun kosteus on poistettu, puhallin palaa perusilmanvaihtoon (noin 30 m3/h). Näiden toimintojen ansiosta talossa on jatkuva ilmankierto ja parempi sisäilma. Pax Levante 50 on erittäin hiljainen ja se on luonnollisestikin hyväksytty käytettäväksi kosteissa tiloissa. Pax-sovelluksella entistä enemmän toimintoja Jos haluat lisää toimintoja ja säätöjä, lataa älykäs mobiilisovellus Pax Wireless. Sen avulla Levante 50 voidaan ohjelmoida myös lämmönsiirtoon, tehotuuletukseen ja tuuletus- eli poissaolotoimintoon. Sovelluksen avulla puhallin voidaan myös liittää kaikkiin pyyhekuivaimiimme, joissa on Pax Momento II -ajastin. Silloin Levante 50 voi käynnistää myös pyyhekuivaimen, kun huoneen kosteustaso nousee. Laatua ja älykästä tekniikkaa Pax Levante 50 on suunniteltu ja valmistettu Ruotsissa ja olemme tuttuun tapaan olleet tinkimättömiä materiaalien, ympäristön ja laatuajattelun suhteen. Levante 50 on täynnä viimeisintä ohjaustekniikkaa, ja sen suorituskyky on yli 20 prosenttia parempi kuin aikaisemmat mallit. Lisäksi Pax Levante 50 kuluttaa vain vähän energiaa ja on erittäin helppo puhdistaa. Ja kuten aina Pax-tuotteissa, jokainen yksittäinen puhallin on käynyt läpi perusteelliset laatu- ja turvallisuustestit. Tästä syystä annamme Pax Levante 50:lle täyden 5 vuoden takuun. Muuallekin kuin kotiin Pax Levante 50 puhallinta voi käyttää muuallakin kuin kotona. Sisäänrakennettu 12 voltin tulo mahdollistaa puhaltimen käytön esimerkiksi veneissä ja matkailuautoissa. Pax Levante 50 on yksi monipuolisimmista kehittämistämme puhaltimista.

Mitä saat Pax Levante 50:llä: – Täysin automaattinen kylpyhuoneen tuuletin, valmis käyttöön tehdasasetuksillaan – Mahdollisuus tehdä enemmän asetuksia ja säätöjä Pax Wireless -sovelluksella – Helppo asentaa ja käyttää – Erittäin hiljainen, 17–20 dB (A) 3 m – Tehokas, 110 m3/h vapaapuhallus – Energiatehokas, max 4 wattia – Boost-toiminto – Erillinen 12 voltin tulo – Turvallista ja tervettä ilmaa. Jokainen puhallin on huolellisesti testattu.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.