Ale!

Heirol Pro Cerasafe Kattila Kannella 3,2l 20cm

39,90 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 6419287815216 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Laadukkaassa HEIROL Cerasafe® -kattilassa on kolminkertainen, tarttumaton, keraamisesti vahvistettu Cerasafe® -pinnoite. Pinnoite ei sisällä PFOA:ta tai PFOS:ää. Tuote soveltuu kaikille liesille, myös induktiolle. Tuote kestää käytössä pitkään, ja on siksi myös ammattilaisten suosikki.

Runko ja kahva ovat ruostumatonta terästä ja niittikiinnitetyt kahvat kestävät myös uunikäytössä (max 200 °C).
Cerasafe® -sarja on ekologinen paistoastiasarja: erinomaisen lämmönjohtokyvyn vuoksi se kuluttaa hyvin vähän energiaa, ja kestävän pinnoitteen vuoksi tuote kestää pitkään.
Muistathan käyttäessäsi paistoastiaa, että laadukas teräsrunko johtaa lämpöä erittäin tehokkaasti. Ole siksi varovainen erityisesti induktioliettä käyttäessäsi! Alä koskaan lämmitä kattilaa tyhjänä, ja kuumenna kattila vain hieman keskilämpöä kuumemmilla lämpötiloilla. 

Cerasafe® Pro -tuotteissa on 3 vuoden takuu, kun tuote on ollut normaalissa kotitalouskäytössä eikä siinä näy selkeitä väärinkäytön jälkiä (kuten liiallinen voimankäyttö, tuotteen väärinkäyttö, tahallinen vaurioittaminen jne). Takuu ei kata käyttövaikeuksia, jotka johtuvat esimerkiksi siitä, että tuote on likainen eikä sitä ole pesty kunnolla, tuotteen pinta on poltettu tai tuote on kuumennettu tyhjänä ja niin edelleen. HEIROL pidättää oikeudet määritellä yhteistyössä tehtaan kanssa kuuluuko tuote mihinkään yllä olevista kategorioista.
Mahdolliset valmistuksessa syntyneet viat korvataan täysin.

Kattila soveltuu kaikille liesille, myös induktiolle!

Brand

HEIROL

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.