Ale!

Gvk Utö Akva Kovan sään Puuöljy Ruskea

44,90 94,90 

Vesiohenteinen ja kestävä puuöljy! Utö Akva on silikonilla vahvistettuihin, luonnonöljyihin perustuva ja sävytettävä pintakäsittelyaine. Tuote on tarkoitettu ulkokäytössä oleville käsitellyille ja käsittelemättömille puutuotteille. Loistava terassiöljy, jolla pitkä uusintakäsittelyväli – jopa 5 vuotta!

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Utö Akva – Vesiohenteinen ja Kestävä Puuöljy

Haluatko suojata puuta tehokkaasti kosteudelta ja säänvaihteluilta ilman jatkuvaa huoltotarvetta? Tutustu Utö Akva -puuöljyyn, joka tarjoaa pitkäkestoista suojaa ja pitentää huoltoväliä jopa 5 vuoteen asti.

Ominaisuudet:

  • Tehokas Suoja: Utö Akva imeytyy syvälle puuhun ja suojaa sitä tehokkaasti kosteudelta, UV-säteilyltä ja muilta sään aiheuttamilta rasituksilta.
  • Soveltuvuus: Erinomainen valinta ulkoterasseille, puutarhakalusteille ja muille ulkokäytössä oleville puupinnoille. Soveltuu erityisesti koville puulajeille, kuten teakille.
  • Veden Hylkivyys: Tarjoaa erinomaisen veden hylkivyyden, joka auttaa säilyttämään puun kauniin ulkonäön ja kestävyyden.

Kestävä Pintakäsittely:

  • Vesiohenteinen ja kestävä puuöljy, joka on silikonilla vahvistettu ja luonnonöljyihin perustuva.
  • Utö Akva pitentää huoltoväliä merkittävästi – jopa 5 vuoteen asti. Tämä tarkoittaa vähemmän aikaa ja vaivaa säännöllisessä huoltamisessa, säästäen aikaa ja kustannuksia pitkällä aikavälillä.
  • UTÖ Akva on hyvä vaihtoehto hirsitalojen käsittelylle, kun halutaan välttää maalikerrokset, jotka saattavat halkeilla.

Suojaa puutarhasi kauniit pinnat ja anna niille pitkäikäinen kauneus Utö Akva -puuöljyn avulla. Luota kestävään ja luotettavaan suojaan puullesi!

Sävy: Kirkas (sävytettävä), Harmaa, Musta ja Ruskea
Maalaustuoteryhmä: 721
Riittoisuus: 8-10 m²/l pohjan karkeudesta riippuen
Suositeltava kerrosmäärä: 1-2 kerrosta
Levitystapa: Sivellin

MAALITYYPPI
Vesiohenteinen silikonilla vahvistettuihin luonnonöljyihin perustuva sävytettävä pintakäsittelyaine ulkokäyttöön. Tarkoitettu käsitellyille ja käsittelemättömille puutuotteille ulkona. Imeytyy hyvin ja suojaa
puuta hidastaen erityisesti kosteuden ja säänvaihteluiden aiheuttamia rasituksia. Käyttökohteina puiset ulkoterassit ja puutarhakalusteet. Maalaustuoteryhmä 721

OMINAISUUDET
Utö Akva kovan sään puuöljyllä on sävytettynä erinomainen säänkestävyys ja se soveltuu myös koville puulajeille kuten teakille. UTÖ Akva on hyvä vaihtoehto hirsitalojen käsittelylle, kun halutaan välttää maalikerrokset, jotka saattavat halkeilla.

KÄYTTÖKOHTEET
Uudet ja aikaisemmin puunsuojalla tai pohjusteella käsitellyt puupinnat ulkona. Ei sovellu kalvoa muodostavien puunsuojien tai maalien päälle. Ei sisäkäyttöön.

TEKNISET TIEDOT
Tiheys n. 1.0 kg/dm3
Kuiva-ainepitoisuus n. 22 paino-%
VOC-pitoisuus alle 50 g/l
Riittoisuus 8-10 m2 /l pohjan karkeudesta riippuen
Sävyt Kirkas, jota voidaan sävyttää ja ruskea

KÄYTTÖTIEDOT
Suositeltava kerrosmäärä 1-2 kerrosta Levitystapa Sivellin
Pohjatyö: Käsiteltävä pinta tulee puhdistaa huolellisesti. Jos käsiteltävällä pinnalla on irtoavia hiukkasia, likaa tai irtoavaa vanhaa maalia, uusi
pintakäsittelytuote tarttuu heikosti. Maalausolosuhteet Lämpötila vähintään + 5 °C, ei suorassa auringonpaisteessa eikä kostealla säällä. Paras maalausolosuhde on pilvipoutainen sää. Kuivumisaika, + 20°C Kosketuskuiva 2-4 tunnissa, päällemaalattavissa 1 vrk kuluttua. Kylmyys
ja/tai kosteus pidentävät kuivumisaikaa. Ohenne/Puhdistus Saippualiuoksella, huuhdellaan runsaalla vedellä
SEKOITETTAVA HYVIN ENNEN KÄYTTÖÄ !

VARASTOINTI, TURVALLISUUS JA KULJETUS
Varastointiaika vähintään 12 kk (avaamaton astia)
Varastointilämpötila yli +5oC EI SAA JÄÄTYÄ !

VALMISTAJA
GVK Coating Technology, Muddaistentie 261, 21600 PARAINEN, 0

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa

Brand

GVK

GVK on suomalaisessa omistuksessa oleva maalialan yritys joka sijaitsee kauniissa saaristoympäristössä, 25 km Turusta lounaaseen. Laatu, vankka ammattitaito ja perinteet ovat toimintamme perusperiaatteet maaliemme kehittelyssä ja valmistuksessa. Tuotantoyksikkömme joustavuus, tehokkuus ja monipuolisuus ovat ominaisuuksia, joiden avulla pystymme ottamaan huomioon asiakkaidemme yksilölliset tarpeet. Olemme keskittyneet vesiohenteisten, käyttäjä- ja ympäristöystävällisten maalien ja lakkojen kehittämiseen ja valmistamiseen. Valmistamme teollisuus- ja tiemerkintämaaleja sekä perinteisiä kauppamaaleja jo yli 75 vuoden kokemuksella.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.