Eurotukatti Pähkinä Talipallot Ilman verkkoa 6-Pack

1,49 

502 varastossa

Osta enemmän ja säästä

Kpl Hinta
1 - 19 1,49 
20+ 1,29 
Tuotetunnus (SKU): 6420614081457 Osasto:

Kuvaus

Iloiset linnut odottavat herkkupaloja, ja nyt voit tarjota niille täydellisen aterian Pähkinä Talipalloilla! Tämä tuote on suunniteltu sekä lintujen että luonnonystävien iloksi, ja se tekee pihastasi lintujen suosikkikohdan.

Pähkinä Talipallot linnuille ovat täydellinen lisä lintujen ruokavalioon ympäri vuoden. Ne tarjoavat ravitsevan sekoituksen laadukasta talia ja herkullisia pähkinöitä, jotka pitävät linnut energisinä ja tyytyväisinä.

Mikä tekee Pähkinä Talipalloista niin mahtavia?

  1. Ravitsevaa energiaa: Talipallot tarjoavat lintujen tarvitsemaa energiaa, erityisesti talvella, kun ravinnon saanti voi olla haastavaa.
  2. Houkutteleva pähkinäseos: Pähkinät ovat monien lintulajien suosikkiruokaa, ja nämä talipallot yhdistävät ne herkullisella tavalla.
  3. Helppo ripustaa: Jokaisessa talipallossa on kätevä ripustusnaru, joka tekee niiden kiinnittämisestä puuhun tai lintulaudalle erittäin helppoa.
  4. Ympäristöystävällinen valinta: Talipallot ovat valmistettu ympäristöystävällisestä talista ja luonnonmukaisista pähkinöistä, jotka eivät vahingoita ympäristöä.

Kutsu linnut pihallesi ja tee lintujen katselusta entistä nautinnollisempaa Pähkinä Talipallojen avulla. Ne houkuttelevat monipuolisen joukon lintulajeja, ja saat nauttia kauniista linnuista omassa pihassasi. Lisäksi autat lintuja säilyttämään voimansa, erityisesti talven kylmimpinä kuukausina. Tilaa Pähkinä Talipallot linnuille ja luo luonnollinen lintujen herkkuparatiisi!

Brand

EUROTUKATTI

Euro Tukatti Oy on vuonna 2003 perustettu perheyritys. Valikoimasta löydät erilasia ruokintavaihtoehtoja, jotka sopivat erilaisille lintulajeille. Erityisen suosittuja ovat kuoritut siemenet, jotka ovat 100 % lintujen syötävissä. Ne eivät roskaa ollenkaan!Talven kovilla pakkasilla lintujen energiatarve on suuri. Tarjoamalla auringonkukansiemenä ja maapähkinöitä autat lintuja ravinnonhankinnassa. Auringonkukansiemenet ja maapähkinät ovat suosituimpia talviruokintapaikkojen tarjottavia. Linnut pitävät niistä ja niiden korkea energiapitoisuus auttaa pikkulintuja selviämään kovistakin pakkasista.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.