Eskaro Bioclean Huoltopesu 1l

11,90 

Tehokas yleispuhdistusaine puu- ja kiviainesjulkisivujen puhdistukseen
Säännöllinen pintojen huoltopesu ehkäisee lian kertymistä ja pintahomeen muodostumista. Ympäristöystävällinen, biologisesti hajoava tuote.

4 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotetunnus (SKU): 6430066631667 Osasto:

Kuvaus

Tehokas yleispuhdistusaine puu- ja kiviainesjulkisivujen puhdistukseen
Säännöllinen pintojen huoltopesu ehkäisee lian kertymistä ja pintahomeen muodostumista. Ympäristöystävällinen, biologisesti hajoava tuote.

Tuotetyyppi
Tehokas yleispuhdistusaine puu- ja kiviainesjulkisivujen puhdistukseen. Säännöllinen pintojen huoltopesu ehkäisee lian kertymistä ja pintahomeen muodostumista. Ympäristöystävällinen, biologisesti hajoava tuote.

Käyttökohteet
Vesipesun kestävät puu- ja kiviainespinnat. Soveltuu sekä maalatuille, että maalaamattomille pinnoille.
Säännöllinen pesukäsittely pitää puujulkisivun kunnossa estäen likaisilla pinnoilla viihtyvien mikro-organismien kiinnittymisen ja kasvun.

Maalaustuoteryhmä
012 Puupintojen pesuaineet ulkokäyttöön Laimennus Sekoitetaan veteen suhteessa 1:5. Erityisen likaisilla pinnoilla voidaan käyttää laimentamattomana.

Riittoisuus

Laimentamattomalla liuoksella voidaan käsitellä noin 20 m² / l. Riittoisuuteen vaikuttavat merkittävästi mm. pinnan imevyys ja likaisuus.

pH
Tuotteen pH-arvo: n. 12,4

Ohennus/Pesu
Vesi

Työvälineet
Harja, sieni, pesuliina, rätti, pesuaineruisku

Paloluokka
Ei palava

Varastointi

Suojeltava jäätymiseltä

Pakkauskoot
1 l ja 5 l

KÄYTTÖOHJEET Lievästi likaantuneilla pinnoilla voidaan puhdistus suorittaa pyyhkimällä: sieni, pesuliina tai rätti kostutetaan BioClean Huoltopesulla ja pinta pyyhitään puhtaaksi
puhtaalla vedellä kostutetulla rievulla. Likaisilla pinnoilla tai suurempia pinto ja pestessä BioClean Huoltopesu levitetään sellaisenaan tai laimennettuna harjalla,
rätillä, sienellä tai ruiskuttamalla alhaalta ylöspäin. Huokoiset pinnat on hyvä kastella vedellä ennen puhdistusaineen levitystä. Anna vaikuttaa 5–10 minuuttia huolehtien,
ettei pinta pääse kuivumaan – tarvittaessa pinta kastellaan uudelleen pesuaineliuoksella. Pesutehoa voidaan tarvittaessa lisätä harjaamalla. Kun pinta on
puhdas, huuhtele vedellä. Painepesurilla huuhdottaessa vältä korkean paineen käyttöä. Mahdollinen pintakäsittely voidaan suorittaa heti pinnan kuivuttua.
Tuoteselosteen tiedot perustuvat käytännön kokemuksiin ja laboratoriokokeisiin. Emme voi vaikuttaa tuotteen työskentely- ja / tai käyttöolosuhteisiin.
Vastaamme vain tuotteen laadusta. Takaamme, että tuote on Eskaro Oy:n laadunvarmistuksen mukainen. Emme vastaa vahingoista, jotka aiheutuvat tuotteen käytöstä vastoin käyttötarkoitusta tai -ohjetta.

Tuoteturvallisuus Vaara. Voimakkaasti ihoa syövyttävää ja silmiä vaurioittavaa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Säilytä lasten ulottumattomissa.
Peseydy huolellisesti käsittelyn jälkeen. Käytä suojakäsineitä/suojavaatetusta/silmiensuojainta/kasvonsuojainta. JOS KEMIKAALIA ON NIELTY: Huuhdo suu. EI saa oksennuttaa.
JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE (tai hiuksiin): Riisu saastunut vaatetus välittömästi. Huuhdo iho vedellä tai suihkuta.
JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Hävitä sisältö/pakkaus kunnassasi
järjestettävän erillisen keräysjärjestelmän mukaisesti.

Sisältää: Rasva-alkoholi, etoksiloitu (9 mol EO) (CAS: 160875-66-1); ETHANOLAMINE (CAS: 141-43-5);
POTASSIUM HYDROXIDE (CAS: 1310-58-3). Ei saa käyttää ruiskumaalauslaitteiden kanssa.

Brand

ESKARO

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.