Ale!

CLEN SMART 2200 PAINEPESURI 150BAR

325,00 

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tuotetunnus (SKU): 6418549392069 Osasto:

Kuvaus

CLEN – LUOTETTAVA SUOMALAINEN MERKKITUOTE
CLEN on suomalainen tuotemerkki. CLEN -pesureita ja -imureita on myyty Suomessa jo yli 30 vuotta. Toimintamme keskittyy Suomeen ja Clen-tuotteet valikoidaan ja suunnitellaan oloihimme mahdollisimman hyvin sopiviksi. Kuuntelemme herkällä korvalla mitä käyttäjät Suomessa toivovat laitteistaan. Laadukkaat Clen-tuotteet tunnetaan koko Suomessa jo kolmenkymmenen vuoden ajalta ja toimittamiamme laitteita löytyy laajasti kodeissa, maatalouksissa, teollisuudessa sekä julkisisen sektorin organisaatioissa. Cleniin voi luottaa!

Toiminnassamme vaalimme kestävää kehitystä ja suosimme ympäristöystävällisiä ratkaisuja ja tuotevalintoja.

Clen-tuotteiden valmistajina toimivat alansa johtavat yritykset
Painepesurit ja imurit valmistaa Eurooppalainen IP Cleaning -konserni, joka on maailman suurimpiin kuuluva puhdistusalan koneita valmistava yritys. Yritys on myös maailman suurin teollisuusimureiden valmistaja. Pumput valmistaa DAB Pumps Group, joka kuuluu DWT Group -konserniin. Tuotanto on ISO 9001 -laatusertifioitu. CLEN-tuotteet ovat tunnettuja edistyksellisestä tekniikastaan, tehostaan, kestävyydestään sekä nykyaikaisesta muotoilustaan.

Huolto- ja varaosapalvelut
Tuotteiden suurin käyttäjäryhmä on ammattikäyttäjät, joille edulliset ja alan parhaat varaosa- ja huoltopalvelut ovat itsestäänselvyys. Pitkään jatkunut toiminta takaa että varaosia löytyy edelleen myös kaikkein vanhimpiin CLEN-pesureihin ja -imureihin.  Clen smart 2200w – Varaosaluettelo.

Clen Smart 2200
Helppokäyttöinen pesuri kodin pesutarpeisiin.

Jännite230/240V
Liitäntäteho2,2 kW
Sähköjohto5 m
Maksimipaine150 bar
Syöttöveden max. lämpötila40°C
Vedenvirtaus max500 l/h
Teräskudos vahvisteinen paineletku8 m
Sulake10 A
VakiovarusteetPesukahva teleskooppisella suutinputkella . “Follow me” letkukela, 8 m teräsvahvistettu kumipaineletku, säätösuutin ja keraaminen turbosuutin, tulovesiletkun pikaliitin, suodatin ja pesuaineen vaahdotin.
PumppuKolmesylinterinen täysmetallinen korkeapainepumppu, kovateräsmännillä. Pumppuun voi syöttää +40C-asteista vettä ja se on itseimevä
Takuu2 vuotta

Brand

CLEN

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.