Biozell Color Tech Intensiivinen Sävyte Pearl 200ml

9,95 

3 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 6411463066207 Osasto:

Kuvaus

Intensiivinen sävyte värjätyille hiuksille
Helmiäishohteinen sävy vaaleille hiuksille. Poistaa keltaisuutta, kirkastaa hiusväriä ja antaa hiuksiin kauniin kiillon. Uusi Color Lock -teknologia säilyttää sävyn intensiivisenä pitkään, jopa 20 pesua. Hoitaa ja kosteuttaa tehokkaasti korjaten hiusta. Tehokas UV- ja lämpösuoja. Hajusteeton ja ammoniakiton sävyte on hoitoainepohjainen, joten se on hellä hiuksille ja hiuspohjalle. Kaikkia sävyjä voi sekoittaa keskenään. Vegaaninen. Valmistettu Suomessa.

Aktiiviset ainesosat
 Behentrimonium Chloride : Hiusta hoitava kationinen aine. Vähentää hiusten sähköisyyttä ja parantaa märkä- ja kuivakammattavuutta. Pehmentää hiuksia.
 Quaternium-87 : Kationinen hoitava polymeeri, joka tekee hiuksista pehmeät ja helposti kammattavat sekä märkänä että kuivana. Vähentää sähköisyyttä.
 Quaternium-80 : Tehokkaasti hoitava ja hiuksia selvittävä aine. Parantaa kammattavuutta, vähentää sähköisyyttä ja tekee hiuksista silkkisen tuntuiset ja helposti käsiteltävät.
 Dipalmitoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate : Kationinen hiusta hoitava aine. Parantaa kammattavuutta, tekee hiuksista pehmeät ja suojaa hiusta mekaaniselta rasitukselta, kuten kampaamiselta. Silicone Quaternium-22 : Antaa loistavan lämpösuojan, parantaa merkittävästi värjättyjen hiusten värin pysyvyyttä sekä märkä- ja kuivakammattavuutta ja tekee hiuksista erinomaisen hoidetut.
 Polysilicone-19 : Suojaa tehokkaasti hiusvärejä haalistumasta auringonvalossa, hiuskuituja UV-säteilyn aiheuttamilta vaurioilta ja hiuksen pintaa myös poishuuhdeltavissa tuotteissa. Kationisen luonteensa vuoksi sitoutuu helposti hiuskeratiiniin, muodostaen ohuen suojakerroksen, joka absorboi vahingollista UV-säteilyä. Suojaava vaikutus koskee sekä hiuksen kuiturakenteen eheyttä että hiusväriä. Hiusta hoitava vaikutus, erityisen miellyttävä tuntuma kuivassa hiuksessa.
 CA Dimethicone Crosspolymer : Innovatiivinen hiustenhoitoteknologia tarjoaa intensiivistä hoitoa, kosteuttaa hiuksia tehokkaasti, antaa hiuksiin erityisen hyvän kiillon ja tekee hiuksista pehmeät. Verrattuna muihin markkinoilla oleviin vastaaviin silikoneihin, PCA Dimethicone Crosspolymer tarjoaa parempaa märkäkammattavuutta ja tehokkaamman hoitotehon. Polymeerin pca osa sitoo kosteutta hiuksessa tuoden intensiivistä hoitotehoa ja kosteutusta kun taas silikoniosa polymeeristä sitoutuu hiuksen pintaan lisäten kiiltoa ja pehmeyttä.
 Propylene Glycol & Benzyl Alcohol & Quaternium-80 : Nestemäinen liuotinseos vesiliukoisille hiusväriaineille, edesauttaa hiusväriaineiden tunkeutumisen syvälle hiuksen rakenteeseen, parantaa hiusväriaineiden kiinnittyvyyttä hiuksen rakenteessa.
 Basic Blue 99, Basic Brown 16, Acid Violet 43, Basic Yellow 57, Basic Red 76, Basic Violet 16, Basic Violet 2, Basic Brown 17, Basic Red 51, HC Blue NO. 15, Basic Yellow 87, Basic Violet 2 : Kationisia suoraväripigmenttejä.

Brand

BIOZELL PROFESSIONAL

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.