Biolan Syksyn Pk-lannoite 5,5l

11,90 

Vain 1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 6411961054638 Osasto:

Kuvaus

10 litran säkillinen riittää syyslannoitukseen noin 120 m²:lle ja 25 litran säkillinen noin 300 m²:lle.

syyslannoite

Biolan Syksyn PK-lannoite
Biolan Syksyn PK-lannoite on luonnonmukainen erikoislannoite puutarhan ja pihan monivuotisten hyöty- ja koristekasvien syyslannoitukseen. Syksyn PK-lannoite parantaa kasvien talvenkestävyyttä ja edistää seuraavan vuoden kukkasilmujen muodostumista. Lannoite sisältää sopivasti eloperäisessä muodossa olevaa fosforia ja runsaasti kaliumia sekä hivenravinteita. Lannoite ei sisällä lainkaan talvilepoon siirtymistä häiritsevää typpeä. Biolan Syksyn PK-lannoite sopii myös istutuslannoitteeksi sekä fosfori- ja kaliumtäydennykseen muiden lannoitteiden lisänä.
koristepuille ja -pensaille
perennoille
hedelmäpuille
marjapensaille
mansikalle ja vadelmalle
nurmikolle

Lannoite levitetään koristekasveille elo-syyskuussa ja hedelmäpuille sekä marjapensaille heti sadonkorjuun jälkeen. Lannoiterakeet voidaan sekoittaa kevyesti pintamultaan esimerkiksi haravalla. Jos on kuivaa, kastelu nopeuttaa lannoiterakeiden liukenemista.
Lannoitteiden annosteluohje
Istutuslannoitus
Syksyn PK-lannoite soveltuu myös istutuslannoitteeksi. Lannoitetta levitetään istutuksen yhteydessä 10–25 litraa/100 m². Puille ja pensaille Syksyn PK-lannoite voidaan antaa istutuksen yhteydessä myös suoraan istutuskuoppaan. Lannoiterakeet jätetään yhtenäiseksi keoksi taimen juuripaakun viereen istutuskuopan reunaan. Sopiva lannoitemäärä on 0,5 litraa/puu tai 0,2 litraa/pensas. Lannoiteosiosta riittää ravinteita koko istutusvuodeksi.
Laita taimi istutuskuoppaan.
Täytä istutuskuoppa löyhästi uudella mullalla.
Tee kuopan reunaan taimipaakun syvyinen kolo.
Annostele Syksyn PK-lannoite koloon.
Peitä lannoite noin 5 cm kerroksella multaa.
Kastele.

Brand

BIOLAN

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.