BIOLAN LUOMU KESÄKUKKAMULTA 45L

6,90 

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Tuotetunnus (SKU): 6411961054270 Osasto:

Kuvaus

Käyttökohteet: parvekelaatikko, amppeli, ruukku ja kukka-allas
Biolan Multa Kesäkukille on kompostilannoitettu ja kalkittu multaseos. Multa sisältää murskattua kevytsoraa, minkä Multaan on lisätty kastelukiteitä, jotka parantavat mullan vedenpidätyskyk

Biolan Kesäkukkamulta sisältää runsaasti ravinteita, joten se antaa anteeksi satunnaiset laiminlyönnit hoitolannoituksessa. Lisälannoitukseen soveltuu joko Biolan Luonnonravinneneste Kesäkukille jokaisella kastelukerralla tai varastolannoitteeksi sijoitettavat Biolan Luonnonlannoiterakeet (kanankakka + merilevä).
Varastolannoitus
Ennen kukka-astian täyttöä varmistetaan, että pohjassa on reiät ylimääräisen veden poistumista varten. Istutusvaiheessa taimien väliin tehdään kuopat, joihin sijoitetaan lannoitetta pieninä kasoina. Ylilannoituksen välttämiseksi on tärkeää, että lannoitetta ei sekoiteta koko multamäärään. Lopuksi lannoiterakeet peitetään mullalla. Lannoiterakeita laitetaan yli 10 litran astioihin 1–1,5 litraa ja pienempiin 0,5–1 litraa. Amppeliin sopiva varastolannoitemäärä on 1 dl Luonnonlannoiterakeita/1 litra multaa. Myös amppeliin lannoiterakeet lisätään pieninä kasoina taimien väliin eikä niitä sekoiteta koko multaan. Lannoiterakeet peitetään ohuella multakerroksella ennen kasvien istuttamista. Istutusastia täytetään mullalla niin, että pinnalle jää kasteluvara. Varastolannoiteosasta riittää ravinteita koko kasvukaudelle, joten kasteluun käytetään pelkkää vettä.
Lannoitus kastelun yhteydessä
Vaihtoehtoisesti varastolannoituksen sijaan voidaan käyttää Biolan Luonnonravinneneste Kesäkukille -liuosta jokaisella kastelukerralla. Liuosta annostellaan 1 korkillinen 3 litraan kasteluvettä. Litrasta Ravinnenestettä saadaan 100 litraa käyttöliuosta.

Brand

BIOLAN

Lisätiedot

Paino 15 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.