Biolan Luomu Kasvuturve 70l

5,50 

Varastossa

Osta enemmän ja säästä

Kpl Hinta
1 - 2 5,50 
3+ 4,63 
Tuotetunnus (SKU): 6411960054233 Osasto:

Kuvaus

Biolan Kasvuturve
Biolan Kasvuturve on luonnonmukaisesti lannoitettu ja kalkittu turveseos kotipuutarhureille. Se soveltuu kylvöihin, taimikasvatukseen, kukkien ja vihannesten kasvualustaksi sekä maanparannukseen kaikkialla puutarhassa. Kasvuturve on vapaa kasvitaudeista ja rikkakasveista.

Kukkien ja vihannesten kasvatus:
Biolan Kasvuturve sopii vihannesten ja kukkien kasvatukseen kasvihuoneessa ja avomaalla joko sellaisenaan tai multaan sekoitettuna. Salaateille ja yrteille Biolan Kasvuturpeen ravinnevarat riittävät koko kesäksi. Hyvin runsaasti ravinteita käyttäville kasveille suosittelemme lisälannoitukseksi Biolan Luonnonlannoitetta. Esim. tomaatin ja kurkun lannoitus: 0,5 litraa Luonnonlannoitetta/taimi kolme kertaa kesän aikana.
Taimikasvatus:
Biolan Kasvuturve sopii vihannesten ja kukkien taimikasvatukseen. Sen ravinnevarat riittävät useimmille taimille koko taimiajaksi. Hyvin runsaasti ravinteita käyttävät kasvit, kuten tomaatti ja kurkku, kaipaavat täydennyslannoitusta taimivaiheessa. Käytä lisälannoitukseen Biolan Luonnonlannoitetta 0,5 dl/1 litran ruukku. Tee ruukun reunaan syvä kuoppa, laita lannoiterakeet siihen ja peitä turpeella.
Maanparannus:
Luonnonmukaisesti lannoitettu Kasvuturve on sopiva maanparannusaine sekä kuiville hiekkamaille että tiiviille savi- ja hiesumaille. Sopiva käyttömäärä on säkillinen turvetta/3 m². Levitä turve ja sekoita puutarhamaahan kevätmuokkauksen yhteydessä.

Brand

BIOLAN

Lisätiedot

Paino15 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.