Aspen Pienkonebensiini 2T 5l

24,90 

33 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 7330045973605 Osasto:

Kuvaus

Aspen 2 on alkylaattibensiini “2-tahtibensiini” , joka myydään valmiiksi sekoitettuna ja joka sisältää 2 % Aspenin täyssynteettistä kaksitahtiöljyä. Aspen 2 sopii erilaisiin ilmajäähdytteisiin kaksitahtimoottoreihin. Tällaisen moottorin löydät esimerkiksi moottorisahasta, trimmeristä, perämoottorista, maantiivistäjästä, katkaisukoneesta, pensasleikkurista ja mopedista.

Tämä polttoaine on kehitetty tiiviissä yhteistyössä ammattikäyttäjien kanssa. Työn tuloksena on polttoaine, jonka ympäristövaikutukset ovat mahdollisimman pienet ja joka parantaa huomattavasti käyttäjän työympäristöä.

Aspen 2 ei sisällä lähes lainkaan vaarallisia ainesosia, kuten bentseeniä ja muita aromaatteja. Paitsi että käyttäjälle tarjotaan parempi työympäristö ja haitalliset päästöt minimoidaan, moottori pysyy myös puhtaampana. Puhdas polttoaine minimoi nokijäämät ja karstan moottorin osissa, mikä tehostaa sen käyttöä ja takaa tasaisen käynnin. Moottori on helpompi käynnistää ja lisäksi polttoaine kestää pitkäaikaisvarastointia.

Brand

AROMA

ASPEN

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.